21/6/12

QUE TINGUEU UN BON ESTIU!!!!!
I UN BON DIA DE LA MÚSICA!!!
i per celebrar-ho, aquest video musical que hem trobat al Blocartístic


20/6/12

VENTALLS DE PAPER 
Trobat a Kireei
Una activitat divertida per l'estiu. A MRprintables podeu descarregar les plantilles per fer aquests  simpàtics ventalls

16/6/12

DIBUIXANT A LA SORRA


ANDRÉS AMADOR











JIM DENEVAN









FOTOGRAFIA


Trobat a Kireei


The Voracity, de Anna Williams

Me gustan mucho los ensayos fotográficos, esas series de fotografías en las que el autor despliega su interpretación de un tema, una sensación, una idea o experimento artístico. Este ensayo que veis se llama Undone y corresponde a la web The Voracity de la fotógrafa Anna Williams. Lo que me gusta de esta serie es la luminosidad, la sensación de tranquilidad, la belleza de los gestos cotidianos, la sencillez, la suculencia.
Esta claro que la mayoría de nosotros no somos delicadas sílfides pelirrojas, ni tampoco vivimos en un loft neoyorquino con grandes ventanales, ni nos levantamos por las mañanas y nos ponemos a hacer queso fresco en servilleta, o una delicada ensalada con virutas de mango pero todo esto para mi es la anécdota, la esencia de este trabajo es universal, y por eso me llega y me inspira. Es el gusto por las pequeñas cosas, por cuidarse y agasajarse con los placeres domésticos, por atesorar unos bonitos platos de loza donde comer lentamente mientras contemplas la vida un domingo por la mañana. Todo esto está al alcance de cualquiera, lo demás es el envoltorio… un escenario del que, por otra parte, es gratificante rodearse.

11/6/12

Kseniya Simonova - Sand Animation

Una emotiva història dibuixada amb sorra


Miguel (Daniel i Lucía)



FEM UN CASTELL!
Trobat  a mer mag








The Shins - The Rifle's Spiral



 Trobat a Blocartístic

3/6/12

MéS FUsTEs, MéS NInOS
Trobat a Brichopas




Aquests són de JOU JOU




En aquest video podeu veure com fa aquestes i altres joguines

                                

2/6/12




Mook és un projecte de Nannetti Charles i Frances Crisafulli . Tots dos viuen i treballen a Roma , on es va graduar, i ara ensenya a l'Institut Europeu de Disseny.
Els seus rangs de treball artístic de l'escultura al gravat i la il · lustració al disseny, a la realització de tallers per a nens sobre l'art i el reciclatge.
Mook crea i produeix articles amb materials reciclats , peces úniques que procedeixen  de material "descarregat pel temps."
Fusta consumida pel mar, els objectes oblidats de les ciutats, ports, o trossos de mobles antics i teixits i els mecanismes de les peces de metall que ja no s'utilitzen, es reconstruirà d'acord amb les regles de l'art de reciclatge per fer escultures i objectes d'ús quotidià.













mireu la seva web aquí

1/6/12

Aquest cap de setmana es celebra a Barcelona el
SAN MIGUEL PRIMAVERA SOUND
per veure el programa, els horaris, lloc, etc. cliqueu aquí



i pels més petits